Echipa BPP

La BPP ne concentram pe succes deoarece succesul studentilor nostri este si succesul nostru. Ne dorim ca studentii nostri sa detina o cariera de succes, iar pentru aceasta suntem constienti ca este necesara o pregatire profesionala solida. 
Echipa BPP va ofera ajutorul necesar pentru a fi la curent cu toate informatiile necesare in ceea ce priveste programele noastre de training, materialele de studiu publicate pentur diferitele calificari sau inregistrarea la diferitele corpuri profesionale

Adriana Pleniceanu, Account Manager
Adriana este specializata in oferirea suportului consultativ si administrativ ACCA, oferind servicii de calitate pentru industria de top si Big 4. Adriana va poate ajuta daca aveti intrebari legate de Calificarea ACCA si programele de training oferite de BPP.

Email: adrianapleniceanu@bpp.ro
Tel: +40 21 212 25 91 / +40 735 600 446

 

Irina Andrei, Head of Professional Development Programme
Irina este persoana de contact pentru trainingul financiar si pentru calificarea DipIFR. Irina va raspunde cu placere la toate intrebarile si va poate prezenta principalele cursuri de care sunteti interesat, ca sa puteti face alegerea corecta in ceea ce priveste programul dumneavoastra potrivit de training. Irina va poate asista de asemenea si cu administrarea contului dumneavoastra de student DipIFR.

Email: irinaandrei@bpp.ro
Tel: +40 21 212 25 91 / +40 735 600 448

 

Oana Despan, Account Manager
Oana are un succes foarte mare in asigurarea legaturii cu clientii BPP de top si in a oferi cel mai bun sprijin profesional si asistenta in orice aspect legat de administrarea ACCA si a cursurilor din acelasi domeniu. Ea este, de asemenea, coordonatorul centrului BPP de examniare computerizata. Oana le ofera studentilor ACCA si CIMA un sprijin de calitate si asistenta in legatura cu programele de training furnizate de BPP. 

Email: oanadespan@bpp.ro
Tel: +40 21 212 25 91 / +40 735 600 443

 

 
Untitled Document