Programe personalizate

BPP Professional Education va poate ajuta sa dezvoltati structuri de training pentru angajatii dumneavoastra pentru a atinge obiectivele de dezvoltare profesionala propuse in vederea obtinerii unor rezultate superioare in cadrul companiei. Concentrandu-ne strict asupra necesitatilor de training pe care membrii companiei dumneavoastra le inregistreaza, BPP poate dezvolta si livra un program de training complet personalizat la o data si o locatie stabilita de dumneavoastra.

 BPP se mandreste cu o echipa de prezentatori experimentati care va stau la dispozitie in discutarea necesitatilor de training specifice companiei dumneavoastra, in crearea si livrarea celui mai potrivit program educational profesional. In 2008 am livrat peste 1000 de programe de training personalizat atat in Marea Britanie, cat si in celelalte centre.

Va putem oferi consultanta in dezvoltarea unor scheme de evaluare a competentei echipei dumneavoastra necesare atat in rolurile curente cat si in cele viitoare. Ne concentram asupra cerintelor specifice organizatiei dumneavoastra, iar din acest motiv va putem oferi o solutie de training personalizata in momentul si locul dorite de dumneavoastra. 
Beneficiile programelor personalizate
  • O solutie mult mai accesibila din punct de vedere al costurilor pentru instruirea unui numar mare de persoane
  • Program constituit pe baza nevoilor specifice ale fiecarei companii
  • Utilizarea unor studii de caz reale din cadrul organizatiei, de exemplu rapoartele de conducere sau manualul de acord
  • Rezervarea si organizarea programului la data si locatia cerute de catre organizatie
  • Posibilitatea de a organiza teste dupa curs pentru a masura performantele
  • Identificarea problemelor interne organizatiei
  • Un mediu mult mai deschis in care oamenii sunt dispusi sa discute despre situatiile specifice ale organizatiei
Echipa noastra de profesionisti va discuta si va stabili impreuna cu dumneavoastra toate detaliile necesare dezvoltarii unui program de training personalizat in vederea obtinerii unor rezultate de inalta calitate. 

Special pentru clientii nostri care au identificat obiective de training specifice si dispun de un numar suficient de candidati, dispunem de experienta necesara in modelarea si sustinerea programelor de training ce dispun de un continut personalizat, studii de caz si lungime adaptate la cerintele specifice ale organizatiei. Aceste cursuri pot avea loc in incinta BPP sau in orice alta locatie aleasa de catre organizatie.

Va putem ajuta cu oricare din urmatoarele aspecte:

Analiza necesitatilor de training Crearea si dezvoltarea programelor de training

Livrarea programelor de training 

 Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati echipa noastra de suport.

 

 

 
Untitled Document