Lectorii BPP Professional Education

BPP Professional Education in Romania beneficiaza de o echipa de lectori cu experienta vasta atat in Romania cat si la nivel international, dedicata succesului dumneavoastra. In momentul in care participati la un program de training organizat de catre BPP veti primi datele de contact ale lectorului respectivului program pentru sprijin constant.

DORINA BADEA este membru ACCA si s-a alaturat echipei BPP in 2007 ocupand pozitia de Senior Training Consultant, lucrand indeaproape alaturi de clientii BPP in vederea dezvoltarii strategiilor de training eficiente ce ofera un plus de valoare companiilor. Incepand cu anul 2010, Dorina este director general al BPP Romania, continuand sa dezvolte si sa livreze cu succes programe de training atat pentru calificari internationale cat si pentru cursuri deschise si personalizate acoperind arii precum Managementul financiar, Contabilitatea de management si Masurarea, controlul si imbunatatirea performantei organizatiei. Datorita experientei sale profesionale de peste 20 ani in cadrul companiilor multinationale, Dorina se afla in pozitia privilegiata de a intelege climatul financiar si de afaceri din Romania putand astfel sa ofere recomandari pertinente in ceea ce priveste cele mai potrivite programe de training din portofoliul BPP, precum si adaptarea acestora in functie de domeniul de activitate, dar si de nevoile si dorintele partenerilor sai de afaceri. Contact la dorinabadea@bpp.ro.

ELIZA SPATARU, ACCA, a absolvit ASE-ul si si-a inceput cariera in PWC unde pentru o perioada de 6 ani a acumulat experienta in proiecte de audit si consultanta financiara atat in Romania cat si in Cipru. De asemenea, Eliza detine o experienta vasta si in domeniul bancar si imobiliar. De asemenea, este studenta CFA si a finalizat cu succes nivelul I si II. Eliza sustine cu succes programe de training pe aria financiar contabila, si audit. Contact la tutor@bpp.ro.  

BOGDAN ILIE, FCCA, este o persoana proactiva si orientata catre partea de buiness, avand o experienta financiara, administrativa si de contabilitate extinsa pe mai multe domenii de activitate. Are o capacitate dovedita de a imbunatatii procesele operationale, dezvoltarea companiei datorita realizarilor din domeniul financiar, reducerea costurilor, control intern si eficientizare. Experienta profesionala dobandita de Bogdan ca auditor in cadrul BDO si ca director financiar in cadrul Intesa Sanpaolo si TBI Leasing il specializeaza pe Bogdan in furnizarea de programe de training de succes pe IFRS, controlling, analiza financiara, audit si cateva arii bancare.

DAN TINCU, FCCA, CFA, se alatura echipei BPP cu un background solid in analiza financiara, bugetare si raportare. Pe o perioada de 3 ani Dan a  ocupat functia de inspector financiar in cadrul Ministerului de Finante din Romania si a continuat uleterior lucrul in UPC Liberty Global Media ca ca coordonator de raportare. Isi petrece 5 ani in cadrul companiei Philip Morris unde este responsabil de bugetare, raportare, planificare strategica si dezvoltarea afacerilor. Dan isi continua cariera la provident si apoi la WNS ca Country Financial Controller. In momentul de fata Dan este director financiar in cadrul Lease Plan si livreaza cu suuces pentru BPP paperele de analiza financiara si strategie. Contact la tutor@bpp.ro.

YLIYA GROZDANOV, este avocat in Baroul din Bulgaria. In trecut Yliya a licrat in departamentul juridic de la EY . In prezent este partener la o firma de avocati din Bulgaria. Este specializat pe corporate finance si legislatie internationala ceea ce il face trine-ul ideal pentru paperul de F4. Contact la tutor@bpp.ro.
PAUL DIXON, este consultant in afaceri si are o experienta de peste 20 de ani in dezvoltarea strategiilor de afaceri. Paul lucreaza in calitate de consultant independent si trainer specializat in strategia de afaceri, strategia de marketing si diverse aspecte legate de marketing-ul operational. Paul este specializat in paperele P3 si P5 din ACCA. Contact la tutor@bpp.ro.

 

 

 

 
Untitled Document