BPP Learning Media

BPP Learning Media este liderul de piata in domeniul editarii materialelor de studiu ce vizeaza examenele profesionale si studiul afacerilor, multe dintre cele ce formeaza bazele cursurilor de succes de formare profesionala initiate de BPP Professional Education.
Inovatia este o valoare fundamentala pentru BPP Learning Media, rezultând intr-o gama larga de produse de inalta calitate. BPP Learning Media combina EQL International Ltd cu forma de publicare a BPP.

BPP Learning Media este liderul de piata in domeniul editarii materialelor de studiu ce vizeaza examenele profesionale. Incepând cu 1977, am publicat produse de inalta calitate, pentru contabilitate, marketing si pentru calificari de servicii financiare. Am adaugat recent la portofoliul nostru, cercetarea de piata si calificarile fiscale, prin producerea de materiale relevante pentru studentii ce studiaza pentru personal.

Formularul de comanda pentru materialele de studiu poate fi descarcat de aici. Pentru plasarea comezii va rugam sa trimiteti formularul la bppromania@bpp.ro. Factura va fi emisa in RON la cursul ING si poate fi achitat numerar la sediul BPP sau prin transfer bancar. Materialele pot fi ridicate direct de la sediul BPP sau vi le putem trimite prin curier cu plata curierului la destinatie. 

Am intrebat studentii ce participa la cursuri conduse de BPP Professional Education – despre modul in care acestia studiaza si tipul de unelte de care se folosesc. Utilizând acest feedback specialistii nostri au dezvoltat o serie de ajutoare de studiu inovatoare intr-o varietate de formate, inclusiv carti, produse audio-video, e-book-uri si livrarea de/pe internet.

Aceste produse sunt concepute pentru a micsora timpul de studiu al studentului si de a reflecta stilul diferit de invatare al fiecarui elev. Actualizate in mod regulat pentru a se asigura ca acestea sunt cât se poate de relevante, aceste produse se pot folosi pe tot parcursul intregului proces de invatare si de revizuire. Totodata acestea acopera continutul programei si ofera indrumari si sfaturi in legatura cu examenul precum si consultanta cu privire la metodele de studiu.

Study Texts / Interactive Texts
Textul de studiu este in conformitate cu fiecare programa si sunt concentrate pe rezultatele invatarii. Textele de studiu sunt pline de intrebari, activitati si alte instrumente de invatare pentru a ajuta studentul sa dobândeasca cunostintele, aptitudinile si tehnicile necesare intr-un mod eficient si efectiv.

Practice & Revision Kits
Kit-urile de Revizuire contin o multime de intrebari si raspunsuri orientate pe formatul examenului. Sectiunea de „probleme actuale” este totodata inclusa acolo unde este cazul pentru a actualiza materialul inclus in textul de studiu.

Passcards
Sunt un set de cartonase de dimensiuni A6, spiralat, pregatit intr-un format usor de urmat si de inteles, ce se rezuma la domeniile cheie examinabile. Acestea urmeaza aceeasi ordine ca si textele de studiu si sunt ideale pentru o ultima revizuire.

 
Untitled Document