BPP Learning Media
 UNICUL FURNIZOR "Approved Content" de materiale de studiu DipIFR
Study Text-ul oferit de BPP Learning Media pentru DipIFR poate fi folosit alaturi de Practice and Revision Kit pentru a pregati studentii pentru examenul DipIFR, dar, de asemenea, este un produs de sine statator dezvoltat  in special pentru a veni in intampinarea contabililor care dezvolta situatii financiare utilizand Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS). Acesta dezvolta o abordare pas cu pas, dar asuma existenta unor cunostinte initiale.
O varietate de materiale pentru toate stilurile de invatare
BPP publica o gama completa de materiale de studiu necesare pentru examenele ACCA. Asigurati-va ca aveti acces complet la materialele de baza si alegeti produsele care se potrivesc cel mai bine stilului dumneavoastra de invatare:
Note de curs - disponibile numai la clasa
 
Pregatite de specialisti in functie de subiectul acoperit, aceste note sunt consistente, acopera in mod succint intreaga programa si contin:
  • O privire de ansamblu schematica pentru fiecare capitol pentru a va ajuta sa intelegeti felul in care este construita programa
  • Sumare la sfarsitul fiecarui capitol
  • Teme pentru acasa cu intrebari si solutii pentru a va testa progresul
  • Linkuri clare catre ACCA Learning Aims pentru a va asigura ca studiile sunt focusate pe examen

Study Text

Acestea sunt materialele de studiu de baza ale BPP Learning Media, dezvoltate pentru a acoperi foarte clar si cuprinzator fiecare programa in parte. Acestea includ:

  • Un format prietenesc, usor de utilizat
  • Mici teste, exemple si subiecte concentrate pe reimprospatarea informatiei
  • Intrebari practice, recapitulari ale fiecarui capitol si referinte catre rezultatele studiului

Practice & Revision Kit

Un mijloc de recapitulare esential ce contine tehnici de examen si raspunsuri, si un ghid recapitulativ unic ce va sfatuieste in legatura cu cele mai importante intrebari prin care trebuie sa treceti. De asemenea, Kitul ACCA cuprinde doua examene mock alaturi de suport pentru a aborda fiecare capitol.

Passcard

Marimea lor de buzunar este atuul perfect pentru a deveni suportul dumneavoastra de recapitulare atunci cand sunteti in miscare. Printre caracteristicile lor se numara: prezentarea vizuala ce scoate in evidenta ariile cheie de examinare si notele colorate pentru a semnala acoperirea subiectelor.

 

 
Untitled Document