Despre BPP

BPP Professional Education este cea mai mare companie de training profesional din Europa. BPP ofera cele mai bune solutii de studii aflate la cele mai ridicate standarde de calitate pentru calificari si programe profesionale de care persoanele au nevoie pentru a atinge excelenta in cariera profesionala. Mii de contabili, persoane practicand servicii financiare, profesionisti care se ocupa de situatiile de insolvabilitate, de taxe, avocati si oameni de marketing si-au dobandit calificari studiind cu BPP.

Profesionistii se confrunta cu un mediu de lucru foarte solicitant: reglementari dese atat la nivel national cat si international, si standarde din ce in ce mai ridicate venite din partea institutiilor de profil si al clientilor. Misiunea BPP este de a instrui persoanele aflate la inceputul carierei lor si de a sustine dezvoltarea profesionala continua a persoanelor deja calificate.

BPP este alegerea multora dintre cele mai importante organizatii din lume

Diversitatea optiunilor de studiu, metodologia de studiu, standardele Platinum de recunoastere a acestor servicii si ratele de promovare a examenelor aflate in mod constant peste media globala, fac ca BPP sa fie garantia succesului in dezvoltarea profesionala a angajatilor fiecarei companii.

Profesionisti pentru profesionisti

Lectorii BPP si autorii materialelor de studiu detin calificari si experienta profesionala ce le ofera expertiza necesara pentru a preda. Este foarte important de mentionat faptul ca in cadrul BPP tutorii au ca prioritate predarea in detrimentul consultantei sau al cercetarii, spre deosebire de alte institutii in care predarea se afla pe o pozitie secundara. Lectorii si autorii nostri cunosc din experienta personala necesitatile practice ale studentilor care sunt nevoiti sa lucreze in acelasi timp in care studiaza. De asemenea, ei sunt la curent si cu nevoile persoanelor deja calificate care trebuie sa sustina o dezvoltare profesionala continua pe fundalul unui orar foarte incarcat.

Inovatie in trainingul profesional

BPP investeste in mod constant in actualizarea metodelor sale de studiu pentru a oferi studentilor sai cele mai potrivite optiuni in functie de necesitatile lor. Telul nostru este acela de a ne ajuta studentii sa exceleze indiferent de modalitatea de studiu aleasa - participarea la cursuri, suport pentru studiu individual, e-learning, studiu mixt si publicatii pentru studiul individual. 

BPP inseamna calitate si inovatie de top in educarea profesionala. 

Despre BPP Romania
 
Inaugurarea unei noi divizii a BPP in Romania in anul 1997 a insemnat un pas important in dezvoltarea internationala a grupului. A insemnat curajul de a te confrunta cu o atitudine rezervata in ceea ce priveste studiul in afara sistemului educational local, ambitia de a livra servicii la cele mai ridicate standarde de calitate si expertiza, si intuitia ca piata romaneasca aflata in continua schimbare va constientiza importanta detinerii unor competente profesionale superioare.
 
Astfel, BPP Romania a fost primul furnizor local de training pentru calificarea internationala ACCA care a primit statutul “Approved Content”, cel mai inalt grad de excelenta in domeniu, pentru indeplinirea cu succes a standardelor de calitate impuse de catre ACCA.

Mai mult decat atat, BPP este sigurul furnizor de training ACCA ce ofera un pachet de studiu complet Platinum (cursuri la clasa, cursuri online si materiale de studiu) ce ofera garantia promovarii cu succes la examenelor.
 
Astazi, dupa mai bine de 18 ani de activitate in Romania, suntem mandri sa vedem ca am reusit sa indeplinim acest vis cladind un parteneriat de succes alaturi de clientii nostri si devenind ceea ce noi numim The Trainer of Choice.
 
Din ce in ce mai multe companii sunt constiente de necesitatea ca angajatii lor sa detina certificari cu recunoastere internationala pentru a-si imbogati bagajul de cunostinte si pentru a-si dezvolta aptitudinile profesionale in vederea dezvoltarii ulterioare a organizatiei.
 
BPP raspunde cu succes la cererea clientilor pentru un furnizor de programe de training eficient, de calitate, ce detine experienta in domeniu si care este familiar cu cele mai importante calificari internationale si domeniile relationate cu ele.
 
Majoritatea studentilor care au absolvit astfel de calificari alaturi de BPP sau care au participat la programele noastre de training pentru dezvoltarea profesionala continua ocupa in prezent pozitii cheie in cadrul companiilor pentru care lucreaza. Ei se afla acum in pozitia de a recomanda si de a trimite la cursurile BPP angajatii companiei.
 
BPP Professional Education crede in angajament si sustine calitatea si inovatia in pregatirea profesionala. Am venit in Romania pentru a sustine studentii nostri in dezvoltarea lor profesionala, pentru a-i ajuta sa atinga performante profesionale si sa exceleze in domeniul in care activeaza. Pentru acest motiv, am investit timp si resurse atat in facilitatile noastre de training cat si in capitalul uman. Acesta din urma este primul lucru pe care il spunem clientilor nostri, trebuie sa avem grija de capitalul uman si sa investim in el.
 
Suntem increzatori ca alaturi de dumneavoastra putem crea o noua generatie de profesionisti.


 

 
Untitled Document