Dezvoltare profesionala continua

Aceste cursuri sunt disponibile oricui. Sunt cele mai populare cursuri cu un continut bazat pe nevoile pietei locate si internationale. Tutorii nostri au o experienta foarte vasta, sunt carismatici si profesionisti si sunt capabili sa poarte discutii pe marginea subiectelor si sa va raspunda oricaror întrebari. Prin urmare va garantam ca veti pleca cu o mare satisfactie si încrezatori pe subiectul respectiv.

Participand la cursurile noastre deschise veti întalni o mare varietate de persoane din diferite companii, industrii, medii, toate aducand cu ele propriile lor experiente. Prin urmare cursurile deschise reprezinta o modalitate excelenta de a învata de la altii si de a socializa, pentru a întelege mai bine aspectele tehnice prezentate.

Datorita faptului ca cursurile noastre deschise reprezinta cele mai populare teme, acestea se planifica foarte mult din timp, deci este indicat sa va înscrieti din timp. Totusi, acestea se tin în mod regulat, deci daca nu vedeti date care sa va fie convenabile, va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii despre cursurile noastre viitoare.

Cerintele punctelor de dezvoltare profesionala continua (CPD)

Ca membru calificat al unui institut profesional, este necesar sa acumulati CPD-urile relevante pentru responsabilitatile si dezvoltarea dumneavoastra profesionala. Pentru a acumula punctele CPD, training-ul si activitatea de dezvoltare profesionala aferente trebuie sa fie: 

Relevante

Ca profesionist lucrand (sau intr-o pauza a carierei) in industrie, practica sau alt mediu, trebuie sa identificati ce anume va face sa va indepliniti rolul curent in mod eficient, precum si orice alt viitor rol identificat. Cursurile sunt relevante in momentul in care ele contribuie la indeplinirea cerintelor de aptitudini personale. Nu uitati ca CPD nu imbratiseaza numai avansarea in domeniul tehnic, ci si dezvoltarea profesionala (abilitati manageriale).
Cursurile noastre sunt concepute ca urmare a feedback-ului si a cerintelor dumneavoastra, precum si a dezvoltarii mediului contabil.

Masurabile

In functie de cerintele corpului profesional, vi se poate cere sa demonstrati ca studiul s-a facut tinand cont de criteriile de participare la un anumit numar de ore de curs ori cele referitoare la subictele dezbatute in cadrul cursului.
Principiile generale ale cursurilor noastre ofera detalii despre durata cursului si rezultatele studiului pentru a va asista in planificarea nevoilor de training.

Verificabile

Cand acest lucru este reglementat de catre corpul professional, trebuie sa puteti demonstra ca studiul a fost efectuat.
BPP, ca furnizor de cursuri ce ofera puncte CPD, pastreaza rapoartele cursurilor la care ati participat si va furnizeaza certificate de participare.

Calendarul cursurilor noastre deschise arata numarul de puncte CPD aferent fiecarui curs pe care il organizam. Cursurile personalizate sunt de asemenea eligibile pentru CPD.
Daca aveti nevoie de ajutor sau sfaturi legate de alegerea cursurilor ce va ofera puncte CPD va rugam sa ne contactati
.

Accesati linkul de mai jos pentru detalii despre cerintele de CPD ale fiecarui institut.

BPP Romania organizeaza in acest moment programe de training in regim deschis in domeniile contabil, audit, taxe, financiar, dezvoltare manageriala si soft skillsDispunem de resursele necesare pentru a dezvolta o gama mult mai larga de programe si in alte domenii diferite de cele deja mentionate. Daca sunteti interesat de unul dintre aceste cursuri va rugam sa ne contactati.

 

 
Untitled Document