BPP Learning Media produce materiale aprobate de catre ACCA
BPP Learning Media produce materiale de studiu acreditate de catre ACCA. Acest statut ii asigura pe studentii ACCA de cel mai ridicat nivel de calitate in studiul pentru examene. De asemenea, aceasta acreditare asigura prin intermediul examinarilor ca materialele noastre de studiu acopera in mod corect programa si ca sunt in intregime focusate pe examene.
Acest status ne permite de asemenea sa publicam cele mai recente examene in materialele recapitulative (Practice and Revision Kit).
 
Formularul de comanda pentru materialele de studiu poate fi descarcat de aici. Pentru plasarea comezii va rugam sa trimiteti formularul la bppromania@bpp.ro. Factura va fi emisa in RON la cursul BNR + 2% si poate fi achitata numerar la sediul BPP sau prin transfer bancar. Materialele pot fi ridicate direct de la sediul BPP sau vi le putem trimite prin curier. Costul transportului poate fi inclus pe factura sau achitat numerar la livrare. 
 
Course Notes - disponibile numai la clasa sau la cursurile online

Pregatite de specialisti in functie de subiectul acoperit, aceste notite de curs sunt foarte consistente, acopera in mod succint intreaga programa si contin:
  • O privire de ansamblu schematica pentru fiecare capitol pentru a va ajuta sa intelegeti felul in care este construita programa
  • Sumare la sfarsitul fiecarui capitol
  • Teme pentru acasa cu intrebari si solutii pentru a va testa progresul
  • Linkuri clare catre ACCA Learning Aims pentru a va asigura ca studiile sunt axate pe examen
Study Text
 
Acest material reprezinta instrumentul de studiu pentru partea de teorie si este dezvoltat pentru a acoperi foarte clar si cuprinzator fiecare programa de examen in parte. Inlude:
  • Un format prietenesc, usor de utilizat
  • Mici teste, exemple si subiecte concentrate pe a reimprospata informatia
  • Intrebari practice, recapitulari ale fiecarui capitol si referinte catre rezultatele studiului.
Practice & Revision Kit
 
Un mijloc de recapitulare esential ce contine tehnici de examen si raspunsuri si un ghid recapitulativ unic ce va sfatuieste in legatura cu cele mai importante intrebari prin care trebuie sa treceti.
De asemenea, Practice& Revision Kit-ul cuprinde doua examene mock alaturi pentru a aborda fiecare capitol in parte.
Passcards
 
Marimea lor de buzunar este atuul perfect pentru a deveni suportul dumneavoastra de recapitulare atunci cand sunteti in miscare.
Printre caracteristicile lor se numara: prezentarea vizuala ce scoate in evidenta ariile cheie de examinare si notele colorate pentru a semnala acoperirea subiectelor.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 
Untitled Document