Examenele CBE

BPP Professional Education este unul din centrele acreditate de ACCA pentru desfasurarea de examene pe calculator (CBE - Computer Based Examination) pentru toate cele trei examene incluse in modulul Knowledge si incepand cu noiembrie 2014 si pentru LW.

AB - Accountant in Business        MA - Management Accounting        

FR - Financial Accounting    LW - Corporate and Business Law

Examinarea pe calculator este un sistem inovativ si eficient de a sustine un examen, iar BPP dispune la sediul sau din Bucuresti de o sala speciala de testare dotata cu cele mai moderne echipamente. BPP este acreditata sa organizeze in Romania sesiuni de examinare independente de ACCA in orice perioada a anului. Aceasta inseamna o flexibilitatea mult mai mare pentru studenti, care-si pot astfel programa examinarea la o data care sa se incadreze perfect cu programul lor de studiu.

Obtinerea rezultatelor se face imediat dupa incheierea examenului si nu va trebui sa mai asteptati sase saptamani pana la afisarea rezultatelor. Ca urmare, puteti incepe sa va planificati urmatoarea etapa de studiu imediat.

Ce implica un examen pe calculator?

Examenele consta in teste obiective, in deplina concordanta cu programa analitica si au o durata de doua ore. Examenele vor fi administrate utilizand facilitatile on-line existente. Multe din intrebarile continute de acestea implica introducerea de date numerice ca raspuns, iar altele sunt de tipul intrebarilor cu raspunsuri multiple.

Cum pot urma o examinare pe calculator?

Daca veti decide sa dati examenele in forma electronica, va trebui sa va inregistrati mai inati la ACCA si sa aveti alocat un numar de student. Trebuie sa stiti ca nu exista niciun termen limita de inregistarre pentru examenele pe calculator.

Cum ma pot inscrie pentru un examen pe calculator?

Pentru inscriere va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail andreitufa@bpp.ro, sau la telefon: +40 (0)21 212 25 91 unde veti afla toate datele disponibile si toate detaliile necesare pentru inscriere.

Pentru mai multe informatii legate de structura examenelor CBE si regulamentul aferent, va rugam sa vizitati ACCA Official Website.

Date disponibile pentru 2019

Va rugam sa descarcati de aici informatii suplimentar legate de CBE-uri si date disponibile.

Save

Save

 
Untitled Document