Termeni si conditii

Drepturile de autor 

Daca nu este altfel specificat, drepturile de autor ale continutului tuturor paginilor din cadrul site-ului sunt detinute sau sub licenta BPP.
 
Conditiile de utilizare ale acestui site

Exceptand cazurile mentionate mai jos, continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, postat sau transmis sub nicio forma sau prin niciun mijloc fara acordul prealabil scris al BPP. Este interzisa distribuirea, afisarea sau copierea continutului din cadrul paginilor site-ului catre terte parti incluzand, dar nelimitandu-se la "caching" oricaror materiale din prezentul site pentru a fi accesat de terte parti si "reflectarea" oricarui materiale de pe acest site. 
 
Poti descarcarea continutului oricarei pagini a prezentului site pentru scopuri private si personale fara a avea insa un carcater comercial. Este permis de asemenea sa faci o slavare electronica, temporara a unei copii a unui continut de pe acest site cu scopul de a o putea accesa doar atunci cand esti conectata la Internet. Oricum ar fi, iti este permis sa faci o singura copie a oricarui continut.      
 
Excluderea raspunderii BPP
 
Informatiile continute in cadrul site-ului sunt doar in scop infomativ.

In niciun caz nu vom accepta o responsabilitate de orice natura, inclusiv raspunderea pentru neglijenta (cu exceptia vatamarilor corporale sau deces), pentru orice daune sau pierderi (incluzand, dar nelimitandu-se la, pierderi de afaceri, venituri, profituri sau pierderi indirecte) rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza prezentul site. BPP nu aduce nicio garantie ca acest site (sau site-uri care sunt legate la el) nu contine virusi sau orice alt program care poate afecta bunul mers al computerului. 

Paginile prezentului site pot contine inacuritati tehnice si greseli de scriere. Informatiile din paginle acestui site pot fi updatate din cand in cand si pot fi cateodata eronate. Nu ne asumam nicio raspundere pentru mentinerea la zi a informatiei din aceste pagini sau raspunderea pentru orice esec rezultat din acest fapt.

Alte site-uri  

Prezentul site contine link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub controlul si / sau mentinute de catre BPP. BPP nu este responabil pentru continutul acestor site-uri. BPP furnizeaza aceste link-uridoar pentru confortul si informarea ta, dar nu aproba in mod necesar materialele si informatiile perzentate pe aceste site-uri.
 
Protectia datelor si confidentialitatea
 
Orice detalii pe care ni le furnizezi si prin care te identifici sunt detinute si prelucrate in conformitate cu Inregistrarea de Protectie a Datelor. Business Training Romania SRL: Operator de date cu caracter personal nr. 32435.
 
Politica generala
 
BPP respecta intimitatea si confidentialitatea. Informatiile pe care ni le furnizezi, sau care sunt solicitate in mod automat ne ajuta pe noi si pe tertele parti sa monitorizam serviciile noastrea si sa iti oferim serviciile de interes pentru tine. Daca ai nelamuriri, intrebari sau comenatrii te rugam sa ne scri pe adresa bppromania@bpp.ro.
 
Sondajele
 
Ocazional este posibil sa organizam sondaje online. Aceste sondaje sunt realizate pentru a evalua serviciile noastre, pentru a colecta informatii despre produsele noastre sau orice alte informatii care ne pot fi folositoare. Aceste condaje sunt optionale. . These surveys are optional. Este posibil sa facem schimb de informatii non-personale cu terte parti.
 
Securitatea 

In timp ce ne da silinta de a mentine informatiile pe care ni le furnizezi direct sau indirect in siguranta, te rugam sa iei in considerare faptul ca Inetrnetul nu este un mediul 100% sigur.  

Politica de schimbare
 
Prin folosirea site-ului nostru agreezi accepatrea politici de confirdentialitate si esti constient ca politica noastra se poate schimba in timp. Orice schimbari aduse acestei politici vor fi anuntate pe acest site.
 
Legea care guverneaza perzentii Termeni
 
Folosirea acestui site si a Termenilor se supun Legii nr. 677/2001 pentru protecÅĢia persoanelor care guverneaza exclusiv interpretarea, aplicarea si efectul tuturor mentiunilor de mai sus, excluderile, licentele si conditiile de utilizare.
 
Jurisdictia
 
Instantele Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra tuturor plangerilor sau disputelor aparute in relatie cu, din sau in legatura cu acest site si folosirea acestor Termeni.

Informatii despre companie

SC. Business Training Roamnia SRL

CUI
RO 11552728

Place of registration
Romania

Registered office address
Blvd. Vasile Milea nr. 4, etaj 2, Sector 6, Bucuresti

Registru cometrului
J40/1861/1999

Prezentii termenii si conditii (“termenii”) guverneaza folosirea acestui website (“site-ul”) detinut de catre BPP Holdings plc (“BPP”). Te rugam sa citesti acesti Termeni. Daca nu esti de acord cu Termenii, te rugam sa nu accesezi acest site. Daca accesezi site-ul inseaman ca esti de acord cu prezentii Termeni.

 

 
Untitled Document