Politica de Confidentialitate a grupului BPP

Care este scopul acestei Politici de Confidentialitate?

BPP va respecta intimitatea si isi ia angajamentul de va proteja informatiille cu caracater personal. Scopul acestei Poitici de Confidentialitate este de a va oferi informatii cu privire la modul in care grupul BPP aduna si proceseaza datele dumneavoastra personale prin:

a)       Accesarea si utilizarea de catre dumneavoastra a site-urilor BPP, incluzand orice informatie pe care o puneti la dispozitie prin aceste site-uri atunci cand trimiteti o solicitare sau atunci cand achizitionati produse sau cursuri/programe de studiu (indiferent de tipul cursurilor: online, la clasa sau la distanta) fie in numele dvs. sau in numele companiei angajatoare

b)       Inregistrarea in ceea ce priveste achizitionarea sau folosirea oricaror produse si/sau servicii BPP (incluzand, dar fara a se limita la cursurile, programele de studiu si la materialele de studiu, in orice forma)

c)       Utilizarea oricarei platforme sociale BPP; si

d)       Trimiterea datelor personale catre BPP prin oricare alta modalitate.

De asemenea, aceasta Politica de Confidentialitate va va informa cu privire la modul nostru de prelucrare a datelor personale, si anume, cum protejam aceste date, informandu-va despre drepturile de confidentialitate si modul in care legea va protejeaza.

Este important ca dumneavoastra sa cititi aceasta Politica de Confidentialitate impreuna cu oricare alta politica privind stocarea datelor personale sau orice notificare justa pe care noi o putem pune la dispozitie in anumite situatii speciale in momentul in care colectam sau procesam informatii cu caracter personal despre dumneavoastra. Aceste notificari sunt efectuate pentru a va aduce la cunostinta modul, dar si motivul folosirii datelor personale.

Aceasta Politica de Confidentialitate completeaza instiintarile anterioare, si nu este menita sa le anuleze.

Aceasta Politica de Confidentialitate este oferita sub forma unui cuprins, astfel incat, daca doriti puteti selecta aria care va este utila, asa cum este prezentat mai jos. In plus, am inclus si un glosar menit sa va ajute la intelegerea anumitor termini folositi la redactarea acestei Politici.

1.       CINE SUNTEM NOI

2.       INFORMATII RELEVANTE DESPRE ACEASTA POLITICA

3.       DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE

4.       MODUL IN CARE DATELE DUMNEAVOASTRA SUNT COLECTATE

5.       MODUL IN CARE DATELE DUMNEAVOASTRA SUNT FOLOSITE

6.       DIVULGAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA

7.       MEDIUL STUDIULUI VIRTUAL

8.       TRANSFERURILE INTERNATIONALE

9.       SECURITATEA DATELOR

10.    RETINEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

11.    DREPTURILE DUMNEAVOASTRA LEGALE

12.    GLOSAR

 

1.      Cine suntem noi

Operator date personale

Business Training Romania SRL (cunoscuta sub denumirea comerciala BPP Professional Education) este operatorul datelor si este responsabila in privinta datelor personale, astfel incat, atunci cand mentionam in cuprinsul acestei Politicii termini precum, “BPP”, “noi” sau “a noastra/al nostru”, ne referim Business Training Romania SRL. 

Aceasta Politica trebuie aplicata oricarui site BPP, incluzand orice subdomeniu care poate fi prezentat de catre noi ca fiind uneori disponibil sau alte site-uri care au terminatia in bpp.ro si toate platformele sociale BPP. (“Site-uri Web”).

Detalii de contact

Daca aveti intrebari legate de aceasta Politica de Confidentialitate sau nelamuriri cu privire la drepturile dumneavoastra legale, va rugam sa ne contactati folosind urmatoarele detalii:

BPP Romania

Adresa de email: gdpr@bpp.ro

Oricand aveti dreptul de a face o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, insa, am aprecia daca ne-ati oferi sansa de a rezolva orice nemultumire inainte de trimite cererea catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

2.      Informatii relevante despre aceasta Politica

Schimbarile Politicii de Confidentialitate si datoria dumneavoastra de a ne informa despre schimbarile aferente

Incepand cu data de 25 mai 2018 va intra in vigoare noua lege a protectiei datelor cu caracter personal, in Romania. Aceasta Politica de Confidentialitate prevede drepturile dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari.

Este important ca datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra sa fie corecte si de actualitate. Va rugam sa ne informati de orice modificare a datelor personale in timpul parteneriatului pe care il aveti cu BPP.

 Din cand in cand putem actualiza Politica noastra de Confidentialitate. Aceasta versiune a fost actualizata in data de 24 mai 2018.

Daca refuzati termenii si conditiile acestei Politici de Confidentialitate

Daca nu sunteti de acord ca datele Dvs. Sa fie folosite in concordanta cu cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu trimiteti datele personale prin intermediul site-ul-lui sau prin oricare alta modalitate.

Link-uri terte

Site-ul web poate contine link-uri catre site-uri terte, extensii si aplicatii. Apasand pe acele link-uri sau acceptand acele conexiuni, pot permite link-uri-lor terte sa colecteze sau sa distribuie date despre Dvs. Noi nu avem niciun control asupra acestor site-uri terte si nu suntem responsabili in ceea ce priveste politicile lor de confidentialitate. Atunci cand parasiti site-ul nostru,va incurajam sa cititi politica de confidentialitate a fiecarui site pe care-l vizitati.

3.      Datele dumneavoastra personale

 Prin “date cu caracter personal” sau “informatii personale” intelegem orice informatie pe baza careia o persoana poate fi identificata. Nu sunt incluse date acolo unde identitatea a fost inlaturata (date cu caracter anonim). Putem colecta, folosi, pastra si transfera diverse tipuri de date personale despre Dvs. pe care le grupam astfel:

Datele de Contact includ adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de corespondenta, adresa de email si numerele de telefon.

Criteriile de Eligibilitate cuprind istoricul academic/educational si istoricul calificarilor si/sau pregatirilor. Pentru studentii internationali acest lucru poate include si copii ale situatiilor financiare sau orice alta informatie financiara pentru a putea asigura conditiile de primire a vizei.

Datele Companiei (acestea sunt relevante doar daca locul Dvs. la un curs sau un program este sponzorizat de catre angajator/viitorul angajator) include numele angajatorului, denumirea postului si detalii legate de locul de munca (adresa de email, numarul de telefon si adresa de corespondenta).

Datele Financiare includ contul bancar, informatii legate de facturare si detaliile cardului cu care se efectueaza plata.  

Datele de Indentificare includ prenumele, numele inainte de casatorie, numele dupa casatorie, numarul de student, utilizatorul sau o forma de identificare similara (orice informatie legata de numarul de inregistrare al studentului, repartizat de catre un corp educational din exterior, precum ACCA, CIMA sau CIA, care impartaseste informatii cu noi, starea civila, titlul, data nasterii si genul.

Datele de Marketing si Comunicare includ preferintele Dvs.  in materie de marketing si preferintele Dvs. in materie de comunicare.

Datele de Profil includ numele de utilizator si parole (pentru platformele BPP), achizitii sau comenzi efectuate de catre Dvs., interesele Dvs., preferintele Dvs., parerile si raspunsurile Dvs. la diverse formulare si intrebari adresate grupului BPP.

Datele de Studiu include cursurile sau programele pe care accesati prin BPP, any de studio, inregistrari ale realizarilor aferente cursurilor sau programelor (examene, evaluari si testari), teste, informatii despre prezenta la curs si evolutie pe durata studiului, feedback de la si pentru tutori, mesaje transmise catre BPP, mesajele de poștă electronică trimise / primite de dvs. către sau de la adresa dvs. de e-mail BPP sau mesajele postate pe platforma VLE BPP, informații referitoare la implicarea dvs. în rețeaua de absolvenți a BPP, informații referitoare la înregistrarea sau participarea la orice eveniment găzduit / anunțat de BPP, informații referitoare la acuzațiile de abateri academice sau alte aspecte de disciplină, informații referitoare la orice cerere de circumstanțe atenuante, pentru amânări și orice reclamații făcute de dvs. sau despre dvs. în legătură cu BPP.

Datele Tehnice includ adresa IP, datele de conectare, browser-ul si versiunea folosite, fusul orar si locatia, tipurile de notificari ale browser-ului, sistemul de operare si platforma folosita, precum si alte tehnologii folosite impreuna cu dispozitivele folosite pentru accesarea acestui website.

Datele Tranzactionale includ detalii despre platile catre si dinspre Dvs. si alte detalii ale produselor si serviciilor achizitionate de la noi, incluzand si istoricele discount-urilor folosite.

Datele de Utilzare includ informatii despre vizita Dvs. pe site-ul web, incluzand adresa web pe care o accesati atunci cand navigati pe adrese web (implicit data si ora), produse si servicii cautate, timpul de raspundere al paginilor accesate, erori legate de procesele de descarcare, durata vizitelor anumitor pagini web, informatii legate de interactiunea cu pagina (cum ar fi navigarea si accesarea site-urilor), metodele folosite pentru a parasi pagina accesata si orice numar de telefon folosit pentru a suna la Serviciul nostru de Clienti.

De asemenea, colectam, folosim si distribuim Date Statistice Agregate (date demografice sau statistice) cu orice scop.

Datele Statistice Agregate pot deriva/proveni din datele Dvs. personale, dar nu sunt considerate ca fiind date cu caracter personal din considerente legale deoarece nu dezvaluie intr-un mod direct sau indirect identitatea Dvs.

De exemplu, putem agrega Datele Dvs. de Utilizare pentru a calcula procentajul utilizatorilor care acceseaza o anumita trasatura a site-ului. Cu toate acestea, daca insumam Datele Statistice Agregate impreuna cu datele dvs. cu caracter personal cu scopul de va identifica intr-un mod direct sau indirect, consideram datele insumate ca fiind date cu caracter personal si vor fi folosite in concordanta cu aceasta Politica de Confidentialitate.

Categorii Speciale ale Datelor Personale

Legea solicita ca “tipurile speciale” de informatiil personale cu caracter sensibil sa necesite niveluri inalte de protectie comparative cu alte date cu caracter personal.

In unele circumstante putem aduna, depozita si folosi urmatoarele “categorii speciale” de informatii personale:

 Informatii cu privire la nationalitatea si statutul procesului de imigrare – aceasta informatie este necesara pentru a asigura faptul ca, acolo unde este necesar, posibilii studenti BPP detin o viza in concordanta cu legea sau ca au dreptul de a studia cu scopul de a se inscrie la un curs sau un program educational. Intr-un mod corespunzator vom colecta informatii precum copii dupa pasapoarte si copii ale vizelor. Nu putem inscrie un student la un curs sau program educational fara a completa pasii mai sus amintiti.

Informatii medicale –  aceste informatii pot fi colectate in cazul in care exista o problema medicala care intervine in procesul de studiu cu grupul BPP (de exemplu, puteti avea o perioada prelungita de absenta sau solicitati o amanare pe temeiul unei boli care va impiedica a studia sau o afectiune medicala v-a afectat performanta sau prezenta la un examen). In aceasta categorie pot intra si preferintele culinare atunci cand luati parte la un eveniment BPP unde este prezent si un serviciu de catering. Aceasta informatie este voluntara.

If you fail to provide personal data

Acolo unde este necesar ca noi sa colectam legal sau sub termeni contractuali, date cu caracter personal, insa Dvs. nu reusiti sa furnizati datele atunci cand acestea sunt cerute, noi nu vom putea respecta termenii contractuali sau posibilul contract care urmeaza sa fie semnat cu Dvs. (de exemplu, efectuarea inscrierii la un curs relevant sau la un program de training sau furnizarea materialelor sau serviciilor aferente). In acest caz, va putem retrage cererea sau putem anula sau restrictiona produsul sau serviciul pe care-l achizitionati de la noi, mentionam, insa, ca va vom anunta atunci cand va fi cazul.

4.      Modul in care datele Dvs. sunt colectate

Putem folosi metode variate de colectare a datelor Dvs cu caracter personal, cum ar fi:

Interactiuni Directe.  Completand diverse formulare sau corespondand cu noi prin posta, telefonic sau prin alte modalitati, ne oferiti Identitatea, Datele de Contact, precum si Datele Financiare, Datele Angajatorului, Criteriile de Eligilibilitate si Datele de Marketing si Comunicare. Aceasta etapa include datele personale oferite atunci cand:

a)       aplicati pentru un curs sau un program de training;

b)       trimiteti o cerere online sau solicitati o convorbire;

c)       achizitionati materiale sau servicii de la noi;

d)       vorbiti cu unul dintre angajatii BPP;

e)       va creati un cont pe site-ul nostru;

f)        va abonati la un serviciu sau o publicatie;

g)       va abonati, inregistrat sau luati parte la un webinar organizat sau gazduit de BPP;

h)       cereti ca diverse notificari de marketing sa va fie trimise;

i)         va inscrieri la o competitie, promotie sau completati un studiu de piata; sau

j)         ne impartasiti parerile Dvs. 

Prin intermediul studiilor Dvs. Ne putei oferi Datele Dvs. de Student pe parcursul timpului petrecut la un curs sau un program de training. Acest lucru include datele personale oferite atunci cand:

a)       participati la conferinte, seminarii, webinarii sau alte sesiuni dedicate studiului;

b)       trimiteti materiale lucrate catre evaluare;

c)       sustineti examene sau alte forme de evaluare;

d)       trimiteti orice solicitare cu privire la studiile Dvs.;

e)       faceti cunoscuta o problema sau o nelamurire cu privire la lectorul cursului; sau

f)        contactati unul dintre angajatii BPP.

Partile terte.  Putem primi informatii despre datele Dvs. personale din diverse parti terte, dupa cum urmeaza:

Date de Contact, Date ale Angajatorului, Date de Identificare si Criterii de Eligilibilitate primite de la angajatorul dvs. sau de la posibilul   dvs. angajator atunci cand acesta va sponsorizeaza locul la un curs sau program marca BPP;

Date de Identificare, Date Tranzactionale, Date de Student si Criterii de Eligibilitate provenite de la orice Corp Profesional extern cu care sunteti inscris pentru a completa cursul sau programul pe care-l studiati cu BPP, incuzand ACCA, CIMA sau CIA;

Date de Identificare si Date de Student provenite din evaluari/examinari terte sau provenite de la marcatori externi sau supraveghetori ;

Date de Student provenite de la oricare tutor liber-profesionist sau de la oricare collaborator extern pus la dispozitie de catre BPP, care va ajutata sa invatati la curs sau la programul de training;

Date de Identitate si Datele de Student provenite de la evaluari terte sau de la furnizori de portale de examen;

Date de Identitate si Datele de Student provenite de organizatii terte de supraveghere sau de la furnizorii de portale;

Date Tehnice provenite de la furnizorii analitici precum, Google, retele publicitare si furnizorii informatiilor cautat;

Date de Contact, Date Financiare si Date Tranzactionale provenite de la furnizorii de servicii tehnice, de plata si de livrare.

5.      Modul in care datele Dvs. sunt folosite

Vom folosi datele Dvs. cu caracter personal doar atunci cand legea ne permite. De cele mai multe ori vom folosi datele dvs personale in urmatoarele circumstante:

Atunci cand contractul pe care urmeaza sa-l incheiam sau l-am incheiat, va intra in vigoare

Atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau cele ale unei terțe părți) și atunci cand  interesele și drepturile dumneavoastră fundamentale nu depășesc aceste interese.

Atunci când trebuie să respectăm o obligație legală sau de reglementare.

Atunci cand avem consimțământul dvs.

Atunci cand ne bazăm pe consimțământul dvs. ca fiind un temei legal pentru prelucrarea datelor dvs. personale, de exemplu, în cazul în care colectăm date personale "de categorie specială" (așa cum se prevede în această Politica), puteți să vă retrageți acordul, în orice moment, contactandu-ne.

Scopurile in care vom volosi datele personale

In tabelul de mai jos am descris toate modalitatile prin care putem folosi datele dvs personale si temeiul legal pe care ne bazam. De asemenea, am indentificat interesele noastre legitime, acolo unde este necesar.

Retineti ca putem procesa datele dvs personale pe baza mai multor temeiuri juridice, depinzand de motivul specific fiecarei situatii in care va folosim datele. Va rugam sa ne contactati daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre temeiul legal pe care ne bazam in momentul procesarii datelor dvs cu caracter personal. Mai multe temeiuri juridice sunt evidentiate in tabelul de mai jos.

Va rugam sa aveti in vedere ca, daca sunteti student BPP, in majoritatea cazurilor vom avea un contract in vigoare in ceea ce priveste cursul sau programul pe care il urmati.  Prin urmare, temeiul nostru pentru folosirea datelor dvs personale este acela de a duce la indeplinire contractul in vigoare.

Insa, in anumite situatii, putem avea un contract semnat cu angajatorul sau potentialul dvs. angajator. De exemplu, unele companii vor cere din partea BPP organizarea unor cursuri deschise sau personalizate. In aceste cazuri, BPP are un contract în vigoare cu angajatorul dvs. si nu cu dumneavoastră ca persoană fizică. În aceste situații, BPP vă va prelucra datele personale ca fiind necesare pentru interesele noastre legitime, și anume furnizarea de servicii către angajator în baza unui contract încheiat între BPP și angajatorul dvs.

Scopul/Activitatea

Tipul datelor

Temeiurile juridice pentru prelucarea datelor, incluzand temeiurile intereselor

Studenti sau viitori studenti

Pentru a răspunde întrebărilor sau cererilor de informații

(a)      De Identificare

(b)      De Contact

(a)     Desfasurarea unui contract cu dvs.

(b)     Acordul

Pentru a evalua eligibilitatea dvs. pentru a putea fi înscris într-un anumit curs sau program cu BPP

(a)     De Contact

De Eligibilitate

(b)     Datele Companiei (daca sunteti sponzorizat de catre o companie)

(c)     De Identificare

(a)     Desfasurarea unui contract cu dvs.

(b)     * Este necesar in vederea intereselor noastre legitime (livrarea de servicii angajatorului dvs. in baza unui contract intre BPP si angajatorul dvs.)

Pentru a vă înregistra/înscrie ca student la BPP

(a)     De Contact

(b)      De Eligibilitate

(c)      Datele Companiei (daca sunteti sponzorizat de catre o companie)

(d)     De Identificare

(a)      Desfasurarea unui contract cu dvs.

(b)     * Este necesar in vederea intereselor noastre legitime (a livra servicii angajatorului dvs. in baza unu icontract intre BPP si angajatorului dvs.)

Pentru a vă oferi cursul sau programul dorit

(a)      De Contact

(b)      De Identificare

(c)     De Profil

(d)     Studentului

(a)      Desfasurarea unui contract cu dvs.

(b)     * Este necesar in vederea intereselor noastre legitime (a livra servicii angajatorului dvs. in baza unui contract intre BPP si angajatorului dvs.)

Pentru:

(a) a gestiona plățile, comisioanele și taxele

(b)a colecta și recupera banii datorați

(c) a ține evidența în scopuri de audit/contabilitate

d) a apăra orice reclamații juridice aduse împotriva BPP

(a)     De Identitate

(b)     De Contact

(c)     Financiare

(d)     Tranzactionale

(e)      Studentului

(a)     Desfasurarea unui contract cu dvs.

(b)     Este necesar in vederea intereselor noastre legitime ( a recupera platile restante catre noi sau a ne apara drepturile legale)

(c)     Este necesar sa se respecte o obligatie legala

Pot participa la sondaje sau la studii similare și exercitii de analiza  întreprinse de organisme guvernamentale sau de alte agenții sau de terți angajați  implicati de astfel de organisme

(a)     De Identitate

(b)     Eligibilitate

(c)     Datele Studentului

(a)      Este necesar in vederea intereselor noastre legitime (a analiza cum studentii nostri folosesc serviciile noastre; a imbunatati calitatea serviciilor noastre; a ne dezvolta o afacere prospera si ne informa cu privire la strategia noastra)

(b)     Este necesar sa se respecte o obligatie legala

Clienti (sau potentiali clienti) in ceea ce priveste materialele de studiu

Pentru a vă înregistra ca un nou client atunci când achiziționați materiale de la BPP

(a)     De Identitate

(b)      De Contact

 Desfasurarea unui contract cu dvs.

Pentru:

(a) a gestiona plățile, comisioanele și taxele

(b)a colecta și recupera banii datorați

(c) a ține evidența în scopuri de audit/contabilitate

d) a apăra orice reclamații juridice aduse împotriva BPP

(a)     De Identitate

(b)     De Contact

(c)     Financiare

(d)     Tranzactionale

(e)     De Marketing si Comunicare

(a)     Desfasurarea unui contract cu dvs.

(b)     Este necesar in vederea intereselor noastre legitime ( a recupera platile restante catre noi sau a ne apara drepturile legale)

(c)     Este necesar sa se respecte o obligatie legala

Clientii grupului BPP (inclusiv clientii sponzorizati de catre companii)

Pentru a va inregistra ca un nou client BPP

(a)     De Identitate

(b)     De Contact 

 Desfasurarea unui contract cu dvs.

Pentru:

(a) a gestiona plățile, comisioanele și taxele

(b)a colecta și recupera banii datorați

(c) a ține evidența în scopuri de audit/contabilitate

d) a apăra orice reclamații juridice aduse împotriva BPP

(a)     De Identitate

(b)     De Contact

(c)     Financiare

(d)     Tranzactionale

(e)      De Marketing si Comunicare

(a)     Desfasurarea unui contract cu dvs.

(b)     Este necesar in vederea intereselor noastre legitime (a recupera platile restante catre noi sau a ne apara drepturile legale)

(c)     Este necesar sa se respecte o obligatie legala

Furnizori BPP

Pentru a va inregistra ca furnizor BPP

(a)     De Identitate

(b)     De Contact 

 Desfasurarea unui contract cu dvs.

Pentru a procesa si primi bunuri/servicii:

(a) a gestiona plățile, comisioanele și taxele

(b)a colecta și recupera banii datorați

(c) a ține evidența în scopuri de audit/contabilitate

d) a apăra orice reclamații juridice aduse împotriva BPP

(a)     De Identitate

(b)     De Contact

(c)     Financiare

(d)     Tranzactionale

(e)      De Marketing and Comunicare

(a)     Desfasurarea unui contract cu dvs.

(b)     Este necesar in vederea intereselor noastre legitime ( a recupera platile restante catre noi sau a ne apara drepturile legale)

(c)     Este necesar sa se respecte o obligatie legala

Pentru toata lumea

Gestionarea relația noastră cu dvs include:

(a) Notificarea dvs. despre modificările aduse termenilor sau politicii noastre de confidențialitate

(b) Solicitarea dvs de a oferi feedback sau de a lua parte la un sondaj de opinie

(a)     De Identitate

(b)     De Contact

(c)     De Profil

(d)      De Marketing si Comunicare

(a)     Desfasurarea unui contract cu dvs.

(b)     Este necesar in vederea intereselor noastre legitime (a ne pastra informatiile actualizate si a studia modul in care clientii folosesc produsele si serviciile noastre)

(c)     Este necesar sa se respecte o obligatie legala

Permisiunea de a participa la o tragere la sorți, la un concurs sau la completarea unui sondaj

(a)     De Identitate

(b)     De Contact

(c)     De Profil

(d)     De Utilizare

(e)      De Marketing si Comunicare

(a)     Desfasurarea unui contract cu dvs.

(b)     Este necesar in vederea intereselor noastre legitime (a analiza in ce mod utilizeaza clientii in vederea imbunatatirii acestora si a dezvoltarii unei afaceri prospere)

Pentru a gestiona și a proteja afacerea și site-ul nostru (inclusiv depanare, analiza de date, testarile,verificarea sistemului, suport, raportare și găzduire de date)

(a)     De Identitate

(b)     De Contact

(c)     Tehnice

(a)           Este necesar pentru interesele noastre legitime (pentru derularea afacerii noastre, furnizarea de servicii de administrare și servicii IT, securitatea rețelelor, prevenirea fraudei și în contextul unei reorganizări de afaceri sau al unui exercițiu de restructurare a grupului)

(b)           Este necesar sa se respecte o obligatie legala

Pentru a vă oferi un conținut și o publicitate relevantă a site-ului nostru și pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea publicității pe care o oferim

(a)     De Identitate

(b)     De Contact

(c)     De Profil

(d)     De Utilizare

(e)      De Marketing si Comunicare

(f)      Tehnice

Este necesar pentru interesele noastre legitime (pentru a studia modul în care clienții utilizează produsele / serviciile noastre, pentru a le dezvolta, pentru a ne dezvolta afacerea și pentru a ne informa strategia de marketing)

Pentru a utiliza analiza datelor pentru a îmbunătăți site-ul nostru, produsele / serviciile, marketingul, relațiile student / client și experiențele

(a)     Tehnice

(b)     De Utilizare

Este necesar pentru interesele noastre legitime (pentru a defini tipurile de clienți pentru produsele și serviciile noastre, pentru a ne actualiza site-ul și a-l mentine relevant, pentru a ne dezvolta afacerea și pentru a ne informa strategia de marketing)

Pentru a vă face sugestii și recomandări cu privire la bunuri, servicii sau evenimente care ar putea fi de interes pentru dvs.

(a)     De Identitate

(b)     De Contact

(c)     Tehnice

(d)     De Utilizare

(e)     De Profil

Este necesar pentru interesele noastre legitime (pentru a ne dezvolta produsele / serviciile și pentru a ne dezvolta afacerea)

Cum folosim informatiile personale cu caracter sensitiv

"Categoriile speciale" de informații personale deosebit de sensibile necesită niveluri mai ridicate de protecție. Trebuie să avem o justificare suplimentară pentru colectarea, stocarea și utilizarea acestui tip de informații personale. Avem un document de politică adecvat și garanții pe care suntem obligați să le respectăm prin lege atunci când procesăm astfel de date.

Putem procesa categorii speciale de informații cu caracter personal în următoarele situații:

Scopul/Activitate

Tipul datelor

Temeiele legale pentru procesare

Studenti sau potentiali studenti

Pentru a confirma că aveți statutul corect de imigrare pentru a putea fi  înscris ca student la BPP

Date privind naționalitatea și statutul imigrarii (copii ale pașapoartelor și ale vizelor).

(a) îndeplinirea unui contract cu dvs.

(b) Respectarea obligațiilor legale

Pentru:

(a) Monitorizarea perioadelor de absență

(b) Solutionarea cererilor de circumstanțe atenuante

(c) Rezolvarea cererilor de amânare

(d) Confirmarea oricărei cerințe dietetice pentru evenimentele BPP unde se presupune un serviciu de catering

Datele medicale (pot include note medicale sau dosare medicale)

(a)           îndeplinirea unui contract cu dvs.

(b)           consimțământul dvs. explicit (aceste informații sunt facultative)

In cazuri mai putin obisnuite, este posibil să procesăm și acest tip de informații în cazul în care este necesar în legătura cu prevederile legale sau în cazul în care este necesar pentru a vă proteja interesele (sau interesele altcuiva) și nu sunteți în măsură să vă dați consimțământul (de exemplu, dacă suferiți o problemă medicală în timp ce va aflati la sediul BPP).

Consimtamantul

Nu avem nevoie de consimțământul dvs. dacă folosim categorii speciale de informații personale în conformitate cu politica noastră scrisă pentru a ne îndeplini obligațiile legale.

În circumstanțe limitate (așa cum sunt expuse mai sus), vă solicităm acordul dvs. scris pentru a ne permite să procesăm anumite date deosebit de sensibile. Când o vom face, vă vom oferi detalii complete despre informațiile pe care le-am dori și despre motivul pentr

 
Untitled Document